REPÀS DELS DARRERS MESOS

Després d’acabar el darrer conte,”Velles històries i nius nous”, i fer-ne les presentacions i altres tasques promocionals, m’he tirat un parell de mesos a pagès, al Molí de Castanyet, gaudint plenament d’aquesta primavera extraordinària que ha fet. S’ha donat la feliç coincidència de que tenia alguns encàrrecs d’escultura per fer i per això no em calen ordinadors, i és una feina compatible amb l’horticultura i l’observació de la natura.

M’he dedicat a fer les noves peces per als Pessebres de la Pepa, unes figures de bodes, bateijos i comunions per a Artipas i el cap i les mans d’un autòmata per al nou espectacle que està preparant el Boni, monociclista i malabarista de fama mundial…

2 Responses to “REPÀS DELS DARRERS MESOS”

  1. LLUIS MARTINEZ FIOL Says:

    VAIG ESTAR L´ALTRE DIA A LA FIRA DE SANTA LLÚCIA I EM VAIG QUEDAR SORPRES PER LES VOSTRES FIGURES DE PESSEBRE, SÓN GENIALS. EL SOLDAT ROMÀ I L´ANGEL I ELS CAMELLS… BE TOTES - SON INCREIBLES . FELICITATS PER LA FEINA. NO SE PAS SI HI HAVIA UN FERRER PERO SI NO PODRIA SER UN NOU PERSONATGE. DE BEN SEGUR QUE PASSARE PER COMPRAR UNA PEÇA. TENIU MOLTA TRAÇA I ESTIL. FANTASTIC!!

  2. àngels Says:

    són de vida , les mallerengues del moli de castanyet..

Leave a Reply