Els contes d’en Fermí, el ratolí pagès

les primeres 4 portades

Des de fa uns quants anys, estic ficat “en cos i ànima” en un projecte molt ambiciós i gratificant… m’explico:

Juntament amb en Pep i la Roser, uns pagesos de Taradell molt poc convencionals, ens hem proposat explicar la vida a pagès a traves d’una col·lecció de contes per nens, protagonitzats per una parella de ratolins… i de moment ens en anem sortint amb gran exit entre els nostres lectors.

Aqui presento les portades dels titols publicats…

per conèixer més coses cliqueu el link de CASABLANCA, al costat.

One Response to “Els contes d’en Fermí, el ratolí pagès”

  1. Clara Cardona Says:

    Hola, em dic Clara i visc al Territori del Yukon ,al Canada. Avui hem rebut un paquet de l’Ametlla del Valles , amb el conte de ” La visita de la Valentina” ens ha agradat molt i ens agraderia poder comprar la resta de contes de la col.leccio. Com ho podem fer? Gracies. Clara.

Leave a Reply