PRESENTACIÓ DEL DARRER CONTE, “CANVI D’AIRES”, A CASTANYET

El passat dilluns, dia 22, hem fet la presentació de l’últim conte -de moment-, de la col·lecció d’en Fermí, el ratolí pagès, i aquesta vegada ho hem fet a casa, al Molí de Castanyet. Van presentar-lo en Jordi Sargatal, que ens va instruir sobre els ocells de la zona i els seus cants, i en Carles Puche que va elogiar la meva feina fins a posar-me vermell. L’acte va ser totalment informal, molt agradable i ens vam posar les botes amb un esmorzar pagès, amb productes deCasablanca que van portar en Pep i la Roser, impulsors i editors del projecte. La presencia de la premsa va ser escassa, però esperem que el nostre esforç es vegi recompensat, a la llarga. Ells s’ho van perdre…

present-2.jpg present-3.jpg present-4.jpg 

present-5.jpg presnt-6.jpg presentacio-1.jpg

One Response to “PRESENTACIÓ DEL DARRER CONTE, “CANVI D’AIRES”, A CASTANYET”

  1. pep albo Says:

    M´ha fet molta il.lusió poder veura en aquest últim conte un tros de terra on hi vaig nèixer i hi vaig viure durant molts anys. En quant al tema molí
    ens ha agradat molt que us poguessim donar un cop de mà, i ens assembla que esteu fent una molt bona feina. ENDAVANT!!!

Leave a Reply